dijous, 15 de desembre de 2016

CELEBRACIÓ DEL NADAL 2016

Aquest any us volem felicitar les festes amb un vídeo que hem elaborat entre tots. Cliqueu a sobre de la imatge per poder veure'l. Desitgem que us agradi i que tingueu unes Bones Festes!!!

A continuació us detallem les diferents activitats que hem organitzat per acomiadar el primer trimestre. Entre d'altres cal destacar:
- Dilluns dia 19: assistència dels alumnes de Cicle Inicial a l'Espai Maragall per veure la representació de "Pastorets cap a Betlem", dins del marc de la campanya l'Escola fa Nadal organitzada per l'Ajuntament.
- Dimarts dia 20: celebració del Caga Tió amb els alumnes de Cicle Inicial, a la tarda.
- Dimecres dia 21: Cantada de Nadales. Aquesta activitat es farà en tres sessions: a la primera participaran els grups de P4, 1r i 4rt, a la segona els de P3, 2n i 6è, i a la tercera els de P5, 3r i 5è. Es tracta d'una activitat internivell que segueix el següent format: a cada sessió els grups cantaran les nadales i el poema que han preparat amb la mestra de música, els mestres d'anglès i les diferents tutores, per a la resta dels seus companysEsperem poder oferir-vos la gravació que publicarem al blog perquè pugueu gaudir veient-la amb els vostres fills.
El mateix dimecres els alumnes de P3, P4 i P5 faran el Caga Tió. Al Cicle Inicial es farà una felicitació per lliurar als Carters Reials.
- Dijous dia 22:  Celebració del tradicional esmorzar nadalenc als diferents cicles.  El Cicle Mitjà escriurà una postal per "l'Amic Invisible" i el Cicle Superior farà festa a l'aula amb balls, cançons i jocs. Cicle Mitjà i Superior faran l'amic invisible. Al llarg del matí tindrà lloc la Visita als Carters Reials (sala polivalent) organitzada per l'Ampa. 

Recordem que les classes finalitzen el dia 22 de desembre a les 13.00h. Els alumnes que es queden a menjador s'han de venir a buscar com a molt tard a les 15.30h. Les classes es començaran el dia 9 de gener de 2016. Bones Festes i Bon Any Nou a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada