FEM ESCOLA: ELS NOSTRES PROJECTES


CURS 2018-19clicant la foto podreu veure els nostres projectes

PROGRAMACIÓ INFORMÀTICA I INICIACIÓ A LA ROBÒTICA

Ja és el 2n curs que duem a terme el projecte de programació informàtica i iniciació a la robòtica amb continuïtat al llarg de tota l'escolarització dels nostres alumnes. En els primers cursos a Ed.Infantil i Cicle Inicial treballarem amb les Bee-bots i en cursos superiors utilitzarem diferents eines web que permeten a l'alumne començar a programar (code studio). Cliqueu la foto i en veureu més.

PROJECTE "TOCANT LES MATES": matemàtiques manipulatives


PROJECTE "CULTURA EMPRENEDORA A L'ESCOLA"

2n any que duem aquest projecte a l'escola (alumnat de 5è).  Alumnes, famílies i equip docent ho valorem de forma molt positiva. Els alumnes aprenen de forma competencial i es desenvolupen valors, hàbits i habilitats que els capaciten a treballar en equip, a prendre iniciatives, a impulsar projectes... Habilitats que els hi seran molt útils en el seu dia a dia i en el futur.

Aquest projecte rep una subvenció econòmica de l'Ajuntament de Gavà. Gràcies!

Tota la informació del projecte i les activitats que es van realitzen la trobareu al següent enllaç:PROJECTE "APADRINEM EL NOSTRE PATRIMONI"

Aquest projecte està basat en l’apadrinament  d’un element patrimonial de la nostra localitat per tenir-ne un coneixement històric, artístic, cultural, natural i social.. El nostre centre ha apadrinat “El Castell de l’Eramprunyà”.

La nostra finalitat és motivar al nostre alumnat, en l’assoliment de les competències bàsiques, aplicant una metodologia activa on l’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge,  a partir del treball interdesciplinari.

TREBALL EN EQUIP-COORDINACIÓ DE TOT L'EQUIP DOCENT


Tot l'equip docent de l'Eramprunyà ens trobem de manera sistemàtica per treballar en equip i coordinar-nos: compartim experiències didàctiques amb la resta de companys/es, ens formem per aprendre junts i treballem junts per seguir una línia d'escola amb coherència pedagògica. 


EQUIP D'ESPECIALISTES EN LLENGUA ANGLESA PREPARANT  LES UNITATS DIDÀCTIQUES DE "Natural Science"
EQUIP D'EDUCACIÓ INFANTIL I  1r CICLE DE PRIMÀRIA COMPARTINT MATERIALS DEL PROJECTE "TOQUEM LES MATES"


PARES I MARES DELEGATS DE CLASSE
EIX TRANSVERSAL 2017-18


AQUEST CURS EL NOSTRE EIX TRANSVERSAL ÉS : 

PATRIMONI CULTURAL


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JORNADES CULTURALS CURS 2016-17 

Les jornades culturals d'aquests curs giren en torn l'eix transversal amb el tema "Ens cuidem i cuidem el que ens envolta" Us deixem fotos perquè pugueu veure les activitats que es van programar per aquests dies. (clicant la foto de portada en veureu més).

"LA GRAN GIMCANA"

Petits i grans de l'escola vam compartir un matí ple de jocs i diversió. En la gimcana va participar tota l'escola en grups formats per nens i nenes de diferents edats.
"ESMORZARS SALUDABLES"També vam fer uns esmorzar boníssims i molt saludables... Que després, tot i que la pluja no ens va permetre menjar al pati amb la resta de nens i nenes de l'escola, vam menjar amb moltes ganes a les classes.


"TALLERS INTERCICLES"Els tallers van ser variats, plàstica, cuina, informàtica... però tots amb el mateix missatge "Ens cuidem i cuidem el que ens envolta"


"TARDA DE CINEMA"

Cinema a les aules...


Projecte "La fàbrica de la ciència"

El curs 14-15 vam engegar el projecte de ràdio "La fàbrica de la ciència". És una experiència molt interessant amb la que alumnes i mestres aprenem molt i ho fem de mans d'experts en temes científics. 

Avui les classes del Sol i del Cel respectivament, han pogut gaudir de la xerrada del Professor Miquel Sureda de la Universitat Politècnica de Catalunya (Físic i Doctor en Ingenieria Aeroespacial).

Ha estat tot un honor tenir-te a l'escola Miquel! Moltes gràcies a tu i al Jorge Onsulve (divulgador científic i presentador del programa de ràdio "La fàbrica de la Ciència", sense el qual no seria possible el nostre projecte.

Clicant a la foto podreu veure més i també vídeos!!
Aquest curs l'eix transversal és...

-------------------------------------------------
CURS 2015-16

Si cliqueu a l'enllaç veureu un resum dels nostres projectes.

Projectes L'Eramprunyà 15-16


JORNADES CULTURALS CURS 2015-16

Durant els darrers dies de trimestre l'escola es va convertir en un gran escenari ple d'expressió, dramatització, música, teatre, cinema... Les Jornades Culturals ens van fer gaudir de les Arts Escèniques on vam ser espectadors, actors, ballarins, guionistes, maquilladors/es... Us deixem un recull de fotos perquè pugueu veure com ens ho vam passar de bé! i quant vam aprendre!La tarda de dijous vam fer "micro teatre" i els companys més grans de l'escola van representar per als "petits" diferents obres. Aquí tenim el vídeo de tres d'elles i properament la resta... Cliqueu els links!


Les estacions

El Circ Desastre

Les emocions


Aquest curs l'eix transversal és:-----------------------------------------------------------
CURS 2014-15

La ràdio amb P5 A (classe dels Mags)


Avui al matí s'ha emès el programa de ràdio on han participat els nostres alumnes de P5A. El tema molt engrescador per ells/es: "El  nostre cos per dintre". Us deixem l'enllaç perquè pogueu escoltar-lo. No us ho perdeu!

http://www.ivoox.com/cuerpo-humano-explicado-alumnos-as-p5-audios-mp3_rf_4384410_1.html
Vídeo conferencia amb el Dr. Alberto Lázaro del Hospital Universitario Gregorio Marañón de Madrid.
Aquest matí molt emocionats hem pogut parlar amb el Dr. Alberto Lázaro que ens ha contestat a totes les preguntes que li hem fet sobre cèl.lules. Ha estat una estona molt enriquidora, hem aprés molt. Mireu amb quina atenció escoltàvem!

 Programa de ràdio "La fabrica de la ciencia".
Us deixem l'enllaç del segon programa amb el títol "El fascinante mundo de las células", en el que van participar dijous passat alumnes de 5è, perquè pogueu escoltar-lo. Va ser molt interessant!
http://www.ivoox.com/el-fascinante-mundo-celulas-entrev-al-audios-mp3_rf_4169322_1.HTML


Vídeo conferència amb la Dra. Regina experta en plantes

Com ja hem informat, a partir del Projecte de ràdio podia sorgir l'experiència de compartir una estona amb algun/a expert en la matèria que prèviament ja s'havia tractat al programa i sobre la qual havien participat els nostres alumnes. I així ha estat. Divendres passat la Dra. en Biologia Regina Gabilondo ens va acompanyar a través de vídeo conferència. Va ser un matí molt interessant on els nostres alumnes van poder interactuar amb ella i preguntar-li curiositats i dubtes sobre les plantes.

Us deixem una mostra:

PROJECTE de ràdio 
"La Fàbrica de la Ciència" 


Enguany hem encetat un projecte nou en col·laboració amb el Programa de Ràdio Gavà "La Fàbrica de la Ciència". Es tracta d'un espai de divulgació científica que s’emet els dijous a les 9.00h del matí a Ràdio Gavà, dirigit pel Sr. Jorge Onsulve.  


En el primer programa participaran els alumnes de 5è. Aquests hauran de triar un tema al voltant del qual es generaran una sèrie de preguntes que hauran d'investigar. També es contempla la possibilitat que algun expert sobre la matèria vingui a aportar informació. El projecte preveu l'emissió de quatre programes que emetran les gravacions fetes al llarg de les sessions de treball. És una experiència molt engrescadora i innovadora pels nostres alumnes.


El proper dijous 4 de desembre a les 9 h. s’emetrà el primer programa  en el que participa l’escola (els nens/es entren en antena cap allà les 9.30 h.). Per escoltar el programa teniu diferents opcions:

-          DIAL DE RÀDIO GAVÀ  91.2 FM

-          PER ESCOLTAR ON LINE: www.radiogava.cat

-          PER DESCARREGAR ELS PROGRAMES:  buscar  “La fàbrica de la ciència” a la pàgina  web :  www.ivoox.com
L'enllaç del programa del dia 4/12/14 és: http://www.ivoox.com/3815233

Aquí teniu algunes fotos de les primeres sessions.

CURS 2014-2015

Benvinguts a nou curs escolar 2014-2015. Ha començat amb noves il·lusions i amb nous projectes per part del professorat i l'alumnat de la nostra escola. 
L'equip docent, vol donar la benvinguda als alumnes en especial els més petits de l'etapa ( P3), famílies i mestres que comencen a formar part de la nostra comunitat educativa.   
Ens plau novament, continuar oferint-vos des d'aquest espai, una mostra de les activitats i novetats que es realitzin  a l'escola al llarg de curs.


Així doncs,  " TOT ÉS CAMÍ  DES D'ARA" Miquel Martí i Pol


L'eix transversal d'aquest curs és:


EL MÓN DE LA LECTURA


Aquest curs 2014-15 iniciem un nou projecte a l'escola el Projecte ILEC, Impuls a la lectura és per aquest motiu que ens ha semblat molt adient triar com a Eix Transversal EL MÓN DE LA LECTURA.

CURS 2013-2014


CONCURS DE DIBUIX 2014


A final del mes de maig es realitza a l'escola el concurs de dibuix. Com ja sabeu, els alumnes del cicle infantil guanyen tots i totes i com a premi, un petit obsequi.
A la resta de curs tres finalistes i d'aquests tres, es nombra un guanyador de classe.

AQUESTA ÉS LA LLISTA DE FINALISTES I GUANYADORS

1r A -  Mario Rosco, Martí Terrón, Nayara Ruíz.
1r B -  Gerard Puga, Marina Sánchez, Elia Asensi.

2n A - Víctor López, Víctor Vallejo, Alejandro Fernández
2n B -  Fátima Subías, Víctor Aguilar, Carlos González

3r A -  Jesús Zanbrana, Daniel Bayo, Nora T. Sales.

3r B -  Daniel Vera, Enzo Campero, Laura Moreno.

4t A - Adrià Sierra, Tanya Márquez, Carla Adan.

4t B - Javier Subías, Maryan Velasco, Marina Márquez


5è A - Sabrina Parada, Rubén Pérez, Joel Gómez.

5è B - Sara Alves, Doménica Barroso, Estrella García.


6è A - Cristina Cabezas, Elisabeth Granja, Samuel Cruz.

6é B -  Lucía Talamino, Francesc Navarro, Hajar Amira.
CONCURS DE POESIA 2014

Avui, dia 23 d'abril, ha tingut lloc a l'escola la tradicional celebració de Sant Jordi. Pel matí hem baixat a passejar per la rambla de Gavà a veure les paradetes de llibres i roses. A la tarda ha tingut lloc el lliurament de premis del Concurso de Narrativa i del Concurs de Poesia Sant Jordi.
El nostre agraïment a les famílies per la seva participació, a l'equip docent, als presentadors, a l'Ampa per la seva col·laboració, a la tècnica de so, la Quima Urrea, i als seus ajudants, a la comissió organitzadora, als figurants de la llegenda: el Drac, la Princesa i Sant Jordi, i a tots els que han contribuït a que l'acte hagi lluït amb esplendor!!!

Aquí teniu fotografies d'alguns moments de l'acte.
Feu click aquí per consultar els noms dels finalistes i guanyadors d'aquesta edició poesia en català.L'ART DE L'ESCOLA A CASA

En aquestes imatges hi trobareu una experiència feta a Tallers d’Educació Infantil relacionada amb l'art i portada a terme amb nens i nenes de P4 i P5, en l’ Escola Eramprunyà.
Aquest treball, aquí recollit, només pretén ser un reflex del que es pot fer dins d'aquest camp amb nens-es petits i com les seves famílies hi participen activament en aquest tipus activitat. Ben segur que cada vegada som més escoles que en el seu treball incloem el món de l'art dins les nostres programacions i les nostres famílies.
Portem l’art a sobre (autoretrat de Miró)!!!


FOTOGRAFIES DELS FINALISTES DEL CONCURS DE NADALES 2013.

FOTOGRAFIES DELS FINALISTES DEL CONCURS DE NARRATIVA EN CASTELLANO.3r A HÉCTOR SORIANO, MARTA BÉJAR, ALBA AGUILAR.3r B ENZO CAMPERO, LAURA MORENO, LARA MICHELI. 4t A MARINA ARTERO, ARIADNA PIZARRO, ADRIÀ SIERRA. 4t B JAVIER SUBÍA, VERÓNICA LEIVA, EDGAR SORIANO.5è A RUBÉN PÉREZ CESTER, PAU MENA ASINS, IRENE TINEO REDONDO. 5è B ÀLEX PÉREZ RODRÍGUEZ, NOELIA MORENO ALEMÁN, SELENE EXPÓSITO PÉREZ. 6èA LAURA BENÍTEZ DÍAZ, ESTEBAN RODRÍGUEZ BLANCO. 6è B HUGO BARRIO BENITO, JUDITH LÓPEZ MOYA, HAJAR AMIRA TAZI.

UN NOU CURS HA COMENÇAT! 2013-2014

EIX TRANSVERSAL: ètnies i cultures del món


Com ja heu pogut comprovar, els pares que sou seguidors del blog de l'escola i els blogs dels cursos, en aquesta pàgina podreu seguir tots els esdeveniments que realitzem a l'escola. Podreu veure les fotografies, les bases dels concursos literaris i de dibuix, el llistat de finalistes...
Esperem que aquest nou curs, els alumnes, famílies , ampa i mestres poguem gaudir participant de les diferents activitats que s'organitzen a l'escola. CURS  2012-2013 

L'EIX TRANSVERSAL: L'EDAT MITJANA.Aquest últim trimestre i com cada curs tots els alumnes de l'escola, des de P3 a 6è ham pogut demostrar els seus dots artístics en el concurs de dibuix que es celebra al mes de maig.


Aquí teniu LA LLISTA DE FINALISTES I GUANYADORS DE CLASSE DEL CONCURS DE DIBUIX en format PDF (feu click)


GUANYADORS/A DE CLASSE:
1r A: Paula Atenza / 1r B: Víctor Aguilar / 2n A: Daniel Bayo / 2n B: David Magdalena. GUANYADORS/ES DE CLASSE:
3r A: Adrià Sierra/ 3r B: Marian Velasco / 4t A: Isam Maaroufi / 4t B: Sabrina Parada.

 GUANYADORS/ES DE CLASSE:
5è A: Cristina Cabezas/ 5è B: Laura Priego / 6è A: Marina López / 6è B: Lídia González.

DIADA DE SANT JORDI        


El dia 23 d'abril  Diada de Sant Jordi s'ha celebrat la vintena edició del concurs de poesia en català. En aquesta celebració, però, es va fer entrega dels premis de narrativa en castellano que es realitza en el primer trimestre del curs i que col.laboren els cicles, mitjà i superior. Seguidament es van entregar els premis de poesia en català que participa tota l'escola.

Des d'aquí us volem felicitar a tots els finalistes i guanyadors però també agrair a totes les famílies que heu participat en el concurs i animar-vos per continuar col.laborant amb l'escola.

Us deixem una galeria de fotografies d'aquesta festa de la literatura a la nostra escola.Feu click aquí per consultar el nom dels finalistesde cicle mitjà del concurs de narrativa en castellano.

Feu click aquí per consultar el nom dels finalistesde cicle superior del concurs de narrativa en castellano.

Feu click aquí per consultar el nom dels finalistes i els guanyadors d'aquesta edició poesia en català.


Feu click aquí per llegir les poesies guanyadores de cada cicle ÉS RECOMANABLE LLEGIR-LES.
FINALISTES EN EL XVI è PREMI LITERARI INTERNACIONAL DE ST. PAUL'S SCHOOL.


Aquest anys, dos alumnes de 6è han estat seleccionats com a FINALISTES en  el XVI è Premi Literari Internacional de St Paul's School, l' Àxel Broch i el David Martínez. Com a finalistes ja formen part, amb les seves narracions, del llibre que es realitza amb la recopilació de contes gualardonats en aquesta edició d'aquest prestigiós premi.

FELICITATS!!!!

El proper 18 d'abril es sabrà el guanyador definitiu, premi que serà lliurat pel periodista i escriptor Màrius Carol.

BONA SORT!!

Podeu seguir aquest esdeveniment al NOSTRE DIARI DIGITAL:
Aquí trobareu algunes de les activitats que fem a l'escola com per exemple l'eix transversal que treballarem durant aquest curs.Hem escollit la l'Edat mitjana.


 


FOMENTEN LA LECTURA I L'ESCRIPTURA AMB ELS CONCURSOS DE NARRATIVA I DE POESIA           CONCURS DE POESIA EN CATALÀ "SANT JORDI 2013"

                       


 L'escola L'Eramprunya amb la col.loboració de l'AMPA convoquen el Concurs de Poesia de Sant Jordi
d'enguany.

BASES DEL CONCURS

1. Podran participar tots els alumnes del centre conjuntament amb els seus pares.
2. Cada participant podrà presentar un únic treball que serà:

  • E. INFANTIL I C. INICIAL: els alumnes faran un dibuix i els pares escriuran un poema relacionat amb el dibuix.
  • C.MITJÀ I C. SUPERIOR: els alumnes escriuran un poema i els pares il.lustraran aquest poema amb un dibuix. 


3. El concurs s'iniciarà el dimecres 6 de març a la tarda. Aquest mateix dia es comunicarà el tema del concurs.

4. Cada treball, ja acabat pels alumnes i pares, es lliurarà al tutor/a, fins el dilluns 18 de març.

 5. Els treballs hauran d'estar escrits en bolígraf negre i en una lletra llegible.

 6. El jurat valorarà, els següents aspectes:
  •  contingut: Riquesa de vocabulari, redacció, coherència cohesió, sintaxis, originalitat.
  • Forma: Rima, ortografía, presentació, cal.ligrafia.
  • Concordança: Entre dibuix i text.
  • Dibuix: originalitat, forma, color...
7. Cada tutor/a seleccionarà 3 treballs per classe. La comissió de concursos recollirà aquests treballs finalistes el DIMARTS 19 DE MARÇ  i el dimarts 9 d'abril es reunirà el jurat (components de la comissió i un pare/mare de cada cicle) per triar:   
   -Un guanyador de classe.
   -Un guanyador de cicle.
8. El  lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 23 d'abril a la tarda al
pati de l'escola.
    ESTEU TOTS I TOTES CONVIDATS A L'ENTREGA DE PREMIS !!
FELIÇ SANT JORDI CARNAVAL 2013

Aquest curs ens ha sembla força interessant celebrar el carnaval partint de l'eix transversal en el que estem treballant.

Mireu  quines disfresses de prínceps, princeses, cavallers, bufons, estaments, trobadors màscares ens hem fet.
t: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;">