dimarts, 2 de juny de 2015

VIATGE FI D'ETAPA CANTÀBRIA 2015


Famílies!

Els nens i nenes de 6è junt amb les seves mestres ja hi són a Cantàbria. El viatge ha anat molt bé i ja comencen a gaudir de les activitats. Ens han dit que fa un dia esplèndid!!! Aviat penjarem fotos.

Bona nit. Aquí teniu algunes fotos de la jornada: la sortida amb l'autocar, activitats d'aventura (tir amb arc, kars, tirolina i escalada), Altamira, Santillana del Mar, una estona de piscina... Sembla que han aprofitat el dia "a tope"! Demà tornarem a publicar les fotos que ens vagins arribant. Esperem que us agradin.



Bona tarda. Avui hem penjat l'àlbum amb imatges d'alguns moments de la jornada d'ahir i d'avui. Ahir van celebrar el cumple de la Irene...FELICITATS IRENE!!! Van visitar el Parc de Cabárceno (una bona passejada tot el dia) per acabar amb una estoneta de piscina els que van voler. Avui han estat a las Cuevas del Soplao i a Fuente De. El dia no s'ha acabat però, i tot i que les jornades són intenses probablement encara tinguin ganes de festa quan arribin a l'alberg. A veure què ens expliquen!

1 comentari:

  1. Me alegro mucho que haya ido todo bien besosssss
    Manoli (madre de Alex)

    ResponElimina