dimecres, 8 de febrer de 2017

PROJECTE CULTURA EMPRENEDORA A L'ESCOLA

INFORMACIÓ IMPORTANT NOU PROJECTE

Aquest curs estem molt il.lusionats amb el nou  projecte que comencem a l'escola amb els alumnes de 5è. L'objectiu d'aquest projecte és fomentar la cultura emprenedora per desenvolupar valors, hàbits i habilitats que capacitin les persones per impulsar projectes professionals i vitals.

Durant el curs, l'alumnat d'una aula crea, gestiona i tanca una cooperativa, procés que comporta constituir l'empresa, escollir el producte, dissenyar la imatge corporativa, fer difusió i comunicació del projecte, produir i vendre en un mercat local, aportar part dels beneficis a projectes d'interès social i avaluar la feina feta.

En un context creatiu i lúdic, els nens i nenes desenvolupen capacitats emprenedores mitjançant un aprenentatge transversal i, alhora, al mantenir contacte amb entitats i empreses del territori, l'escola s'integra a l'entorn.
Us deixem els enllaços de les notícies de Gavà tv i el diari El Bruguers (cliqueu els logos) i si voleu seguir la nostra aventura en breu tindreu les fotos i vídeos amb tota la informació.

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/impuls-al-programa-cueme

http://www.elbruguers.cat/index.php/societat/12178-cueme.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada